Gulia Eco-Village

 


CONTACT: ADINA IUGA  | 0722.182.187 | adina.iuga@imoteca.ro

DESCOPERA PROIECT: https://guliaecovillage.ro

Un Eco-Village contemporan în inima unui sat românesc.
Alătură-te unei comunități care trăiește în armonie cu natura și pentru care sustenabilitatea contează.

  • 2 hectare de spațiu verde comun
  • 30 hectare de pădure
  • 8 hectare teren
  • 172 de proprietăți
  • 2 hectare de spații verzi private
  • 600 m2de spații publice

Think Beyond Buildings

Gulia Eco-Village, proiectul emblematic al Grupo Demetra, prezintă prin toate aspectele sale abordarea noastră distinctivă în dezvoltarea imobiliară și comunitară concentrată în deviza: " Think Beyond Buildings ” – gândește dincolo de clădiri. În viziunea noastră, construcția în sine este doar unul dintre aspectele importante în dezvoltarea imobiliară. Oamenii, spațiul, natura și stilul de viață sunt elementele care contează și de care ținem mereu cont.

La Gulia Eco-Village, Grupo Demetra creează un mediu care promovează slow living - traiul într-un ritm mai relaxat și experiențele de viață menite să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor săi. Timpul, resursă prețioasă, este în mâinile noastre, permițându-ne să ne organizăm zilele în jurul a ceea ce e cu adevărat important: mai multe momente dedicate nouă înșine, relațiilor de familie, vieții sociale de calitate și consolidării legăturilor cu natura.

Aici, ai oportunitatea de a alege o abordare deliberată și armonioasă în privința muncii, timpului liber, hranei și relațiilor sociale. Savurarea clipei prezente și adoptarea unui mod de viață mai relaxat sunt pietrele de temelie ale conceptului pe care Grupo Demetra îl promovează la Gulia.

Spații

La Gulia, casele și comunitatea în sine servesc ca extensii ale individului, adaptându-se și răspunzând nevoilor unice ale locuitorilor săi. Casa ta nu este doar o structură fizică; ea este parte din tine, te reprezintă, dincolo de materiale, dimensiuni și poziționare.

Locație

Locația Gulia Eco-Village a fost aleasă strategic pentru a fi aproape de București și de alte orașe mari precum Târgoviște, Ploiești și Pitești, cu acces la transport public și, totodată, în inima naturii.

Harta Demetra Gulia Eco Village

Comunitate

Colaborăm cu o echipă renumită de arhitecți specializați în arhitectură durabilă, care împărtășesc viziunea noastră de a crește comunități vibrante, în armonie cu natura și de a revitaliza mediile urbane. Construim comunități puternice, respectând în același timp individul și nevoia sa de spațiu. . Astfel, la Gulia, vei găsi atât zone comune și o piațetă extinsă potrivite pentru interacțiune socială de calitate, cât si zone potrivite pentru momentele în care îți dorești un moment de liniște.

Natură

La Gulia, am creat un sat în sat, în care toate facilitățile esențiale sunt la o distanță accesibilă pe jos, așa cum se întâmplă la sat. În plus, locuitorii au șansa de a se bucura de sporturile în aer liber și de plimbări în pădurea de lângă casa lor, de mult verde, apă, livezi și case cu o arhitectură armonioasă.

Valori și principii

Principiile noastre de bază includ colaborarea, o abordare centrată pe oameni, modularitatea spațiilor și respectul față de mediul înconjurător. Aceste principii stau la baza angajamentului nostru de a dezvolta o comunitate armonioasă și durabilă la Gulia Eco-Village.

Te entuziasmează ideea de a deveni parte dintr-o comunitate orientată spre viitor, intergenerațională, care îmbrățișează diversitatea și promovează valorile unui stil de viață relaxat și sănătos?

Bine ai venit la Gulia Eco-Village, satul în sat creat de Grupo Demetra.

Bine ai venit acasă.

Exclusive Projects Director

0722 182 187

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Disclaimer
© 2002 - 2024 Imoteca. Designed By AlphaBeta