Gran Via Park


Proiectul rezidenţial Gran Via Park va cuprinde 11 imobile cu diferite regimuri de înălţime şi o zonă verde extinsă în imediata apropiere a Plaza România Mall. Construcţia primei faze a proiectului a fost finalizată în T4 2016, constând în 2 imobile totalizând 289 apartamente. În 2017 s-a demarat construcţia a 3 noi imobile, cuprinzând 417 de garsoniere şi apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, cu termen de finlizare T3 2018, iar în T1 2018 s-a început construcţia celei de-a III- a faze, constând în 2 imobile cuprinzând 294 de apartamente cu termen de finalizare în T2 2019.Proiectul rezidenţial Gran Via Park va cuprinde 11 imobile cu diferite regimuri de înălţime şi o zonă verde extinsă în imediata apropiere a Plaza România Mall. Construcţia primei faze a proiectului a fost finalizată în T4 2016, constând în 2 imobile totalizând 289 apartamente. În 2017 s-a demarat construcţia a 3 noi imobile, cuprinzând 417 de garsoniere şi apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, cu termen de finlizare T3 2018, iar în T1 2018 s-a început construcţia celei de-a III- a faze, constând în 2 imobile cuprinzând 294 de apartamente cu termen de finalizare în T2 2019.Complexul este situat la intersecţia a două bulevarde importante din Bucureşti: bulevardul Timişoara şi bulevardul Lujerului.Ai multiple căi şi o mulţime de mijloace prin care poţi să ajungi rapid şi uşor atât în cartierele Drumul Taberei şi Militari, cât şi în centrul şi în afara oraşului.Eşti în zona cu cea mai mare concentraţie de centre comerciale, mall-uri, hypermarketuri şi supermarketuri din Bucureşti.Plaza România Mall e la 3 minute de tine (dacă mergi încet), Cora Lujerului e la 5, AFI Cotroceni este şi el tot la 5 minute distanţă. La 7 minute distanţă găseşti Auchan Drumul Taberei, iar la 10 minute centrul comercial Orhideea, care include şi Carrefour.
 
FINISAJE SI DETALII PROIECT GRAN VIA PARK
 
Pardoseli 1
Structura Generala 1
Acoperis
Fatade Pereti Exteriori
Instalatii Sanitare Canalizare
Hidroizolatii 1
Usi Intrare
Ascensoare
Pereti Tavane
Instalatii Electrice
Gips Carton
Instalatii Termice
 

Structura Generala

Structura de rezistenta este realizata din beton armat monolit (C30/37), stalpi cu dimensiuni de la 45×45 cm pana la 60×160 cm, grinzi de 45×60 cm, planseele sunt tip dala, placa (25 cm) cu grinzi perimetrale (30×60 cm/45×60cm), inaltimea utila de etaj este de 2.65m, iar fundatia este un radier general din beton armat. Scarile sunt realízate din beton armat, iar balustradele din metal cu mana curenta din lemn.

Fatade Pereti Exteriori

Inchiderile exterioare sunt realizate din zidarie de blocuri ceramice cu goluri verticale tip Durotherm de 20 cm grosime, cu tencuiala mecanizata de var-ciment (tip Baumit) la interior si izolata la exterior cu termosistem, realizat din polistiren expandat Austrotherm EPS – AF80 de 10 cm, fixat in dibluri, masa de spaclu pentru suport, plasa fibra de sticla, adeziv si tencuiala decorativa tip Baumit. Ferestrele si usile exterioare sunt din tamplarie PVC Rehau (5 camere de termo-izolare, clasa A), geam triplu termoizolant transparent, sticla interioara 4mm Low-E (low emissivity) + 4mm Float + 4mm Control Solar la exterior, coeficient transfer termic: Uw = 1.14 ÷ 1.19 W/m2K, feronerie Roto NT cu maner Secustik. Glafurile exterioare din Aluminiu, iar cele de interior din PVC .

Pereti interiori si tavane

Peretii interiori din zidarie, blocuri ceramice cu goluri verticale tip Durotherm in grosime de 20 cm pentru delimitare apartamente, respectiv de 11.5 cm pentru compartimentare interioara; tencuiala mecanizata de var-ciment (tip Baumit), glet, vopsea lavabila alba, placare faianta pasta rossa tip Marazzi Italia, Interiors si Shine, dimensiune 20×50 cm, la pereti in bai si bucatarii.

Gips carton

Executare scafe din gips-carton la tavane pe spatiile comune. Mascarea niselor de instalatii cu gips-carton, montat pe structura metalica de 50 mm, fonoizolata cu vata minerala de 5 cm.

Hidroizolatii

Bai – monocomponenta tip Murexin Balcoane – bicomponenta tip Murexin

Pardoseli

Pardoselile din interiorul apartamentelor sunt de doua tipuri: placate cu gresie in bai, bucatarii si terase/balcoane si parchet laminat in restul spatiilor.

Acoperisul este de tip terasa

Planseu din beton armat monolit, strat de difuzie, bariera contra vaporilor, polistiren expandat Austrotherm EPS – A100 (organizat in 2 straturi, montate decalat, strat de baza cu grosime de 100mm si unul superior, cu panta de 1%, cu grosime variabila intre 40 – 150mm), strat difuzie, hidroizolatie cu membrane polimerice de tip PVC (rezistenta UV), fixate mecanica la imbinari, iar suprapunerile etansate prin lipire la cald.

Instalatii sanitare si canalizare

Distributia pe orizontala se face prin teava de tip PE-X, pozata in pardoseala. Baile sunt echipate cu: lavoar+baterie, wc, cada + baterie + consola dus Alimentarea cu apa rece va fi facuta din reteaua publica. Apele pluviale sunt preluate si captate de un sistem pluvial in interiorul proprietatii, iar evacuarea lor, cat si a apelor uzate si menajere, se face in reteaua publica de canalizare a orasului. Contorizarea consumului de apa: individual.

Ascensoare

Marca: ThyssenKrupp Elevator

Usi intrare apartament / usi interioare

Usa intrare apartament metalica. Usi interioare celulare.

Instalatii termice si de climatizare

Centrala proprie de apartament: Buderus Gb 012 in condensatie de 25 kw Constructiile vor fi racordate la sistemul public de gaz metan. Incalzirea va fi prin intermediul unei centrale termice pe gaz montata in apartament, iar distributia agentului termic se va face prin intermediul radiatoarelor si tevilor de tip PE-X, tevi montate in pardoseala. Radiatoarele din otel, marca IMMERGAS, dormitoare, living , bucatari, iar radiator tip portprosop in bai. Contorizarea consumului de gaz: individual.

Instalatii electrice

Instalatia de joasa tensiune este realizata din conductori de cupru FY1.5 iluminat, respectiv FY2.5 prize, pozate in tuburi de protectie ipey. Tablou electric echipat, ventilator electric bai, unitate interioara interfon, aparataj electric (prize/intrerupatoare). Iluminarea spatiilor comune si exterioare cu corpuri de iluminat tip LED (energie verde – consum redus) Contoare individuale de apartament. Bransament trifazat. Constructia va fi racordata la sistemul public de electricitate.
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
12bis
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Disclaimer
© 2002 - 2024 Imoteca. Designed By AlphaBeta