RO | EN

IMOTECA - AGENTUL EXCLUSIV DE MARKETING SI VANZARI DE PROIECTE REZIDENTIALE

Functionam la cele mai inalte standard internationale, oferind expertiza locala prin intermediul echipei noastre de specialisti real estate.

IMOTECA are peste 12 ani de experienta coordonand si administrand in tot acest timp un portofoliu rezidential important.

IMOTECA este, in acest moment, agentul exclusiv de marketing si vanzari pentru uneIe dintre cele mai reprezentative proiecte rezidentiale din Romania – peste 1300 de unitati rezidentiale in 10 proiecte din Bucuresti: Timisoara 58 (www.timisoara58.ro), Vernescu Residence (www.vernescu-residence.ro), Popa Nan faza 1 si faza 2 (www.popanan21.ro), Rotasului Apartments (www.rotasului-apartments.ro), Gran Via Park (www.granviapark.ro), Aviatiei Apartments (www.aviatiei-apartments.ro) , Parisian Views (parisian-views.imoteca.ro), Valletta Residence (www.vallettaresidence.ro), American Village (www.americanvillage.ro), Docentilor 2-4 (in progress). In 2016 vom adauga pe lista inca 3 proiecte rezidentiale semnificative.

Portofoliul IMOTECA este completat de cea mai buna selectie de proprietati rezidentiale din centrul si nordul Bucurestului. Pregatita pentru cele mai exigente gusturi, baza de date Imoteca acopera toata gama de solicitari si preturi.

SERVICII SI EXPERTIZA

Due diligence profesionist si meticulos
Sisteme pentru asset management si proceduri care asigura acoperire totala si gestionarea riscurilor
Relatii la nivel local: indentificarea si stabilirea celor mai atractive parteneriate si incheierea de tranzactii cu profitabilitate ridicata
Echipa de profesionisti concentrata intotdeauna asupra cerintelor clientului
Cunoastere aprofundata asupra pietei rezidentiale din Romania

SERVICII PENTRU INVESTITORI

Pachetul vizeaza investitorii in cautare de oportunitati pe piata rezidentiala: banci, clienti corporate, practicieni in insolventa si alte institutii detinatoare de asset-uri rezidentiale.

IMOTECA ofera servicii complete-de la identificarea oportunitatilor pentru investitie si analizarea si urmarirea celor mai bune randamente din piata rezidentiala din Bucuresti (pachete de apartamente, proprietati individuale, cladiri, proiecte) pana la procedura de due diligence, concept si implementarea procesului de marketing si vanzari.

IMOTECA genereaza valoare adaugata oricarui portofoliu rezidential, prin preluarea si coordonarea activitatilor de vanzare/inchiriere si a celor legate de administrarea proprietatilor (property management si facility management).

Clientii primesc rapoarte detaliate asupra evolutiei pietei si a competitiei directe.

SERVICII PENTRU DEZVOLTATORI

IMOTECA are o experienta vasta in oferirea serviciilor pentru dezvoltatori. Livram planuri lucrative de marketing si vanzari, adaptand nevoile dezvoltatorului la cerintele pietei. Putem garanta strategii de marketing la costuri optime, cu cea mai buna eficienta si impact ridicat.

Lucram constant cu companii locale si internationale pentru a dezvolta campanii de marketing si PR, inclusiv BTL, ATL si digital.

Pachetul de servicii “basic” pentru dezvoltatori cuprinde:

 • Asistenta pentru proiect in faza de concept
 • Opinie si suport pentru realizarea Cartii de Calitate a Constructiei, definerea produsului si a finisajelor
 • Negocierea cu furnizorii, monitorizarea si implementarea planului de marketing
 • Definirea si implementarea planului de comunicare: activitati media si PR
 • Pregatirea website-urilor pentru fiecare proiect nou
 • Promovarea proiectului si a unitatilor individuale pe diverse website-uri si portaluri de profil
 • Implementarea softului de management al clientilor (CRM)
 • Coordonarea platformei colaborative de agentii imobiliare
 • Prezentarea proiectului catre clienti potentiali din baza de date Imoteca
 • Suport in vederea realizarii pachetului de documente juridice pentru relatia comerciala cu clientii
 • Asistenta pentru redactarea
 • Regulamentului cu privire la Asociatia de Proprietari
GHIDUL INVESTITORILOR
Acest serviciu este construit pentru acei investitori aflati in cautarea de oportunitati pe piata de imobiliare: clienti persoane fizice sau clienti corporate. IMOTECA ofera servicii complete, de la identificarea oportunitatilor de investitie pana la activitati de promovare a proprietatii, de inchiriere sau vanzare si asistenta juridica pentru incheierea tranzactiilor. IMOTECA genereaza valoare adaugata pentru fiecare dintre proprietatile aflate in portofoliu prin preluarea si administrarea intregului pachet de activitati colaterale. De asemenea, oferim servicii integrate de management al serviciilor pentru proprietati. Va supunem atentiei o scurta selectie de proprietati cu un profil adecvat investitiilor, cu pozitionari si caracteristici diferite.

Produse Quality

Situatie in zone cu vecinitati foarte populate, ale Bucurestiului aceste apartamente sunt aproape de mijloacele de transport in comun, aproape de scoli, centre comerciale, zone verzi si piete agroalimetare. Toate aceste proprietati prezentate aici sunt apartamente noi, cu standarde de calitate moderne. Gradul de ocupare ajunge la 100%, iar rata de profit este de 8.00%

Produse Premium

Acestea se afla in zona centrala sau de nord a Bucurestiului, beneficiaza de finisaje cu materiale premium si sunt targetate pe un segment de clienti care cuprinde persoane cu functii de management si cu un venit per familie peste medie. Actualmente exista o cerere crescuta pentru acest tip de produs.

Produse de lux

Cu o pozitionare de exceptie, cu personalitate arhitecturala si cu standarde extrem de ridicate ale constructiei, aceste proprietati se gasesc in proiecte de tip "boutique" in cele mai dorite zone ale orasului. Clientii vizati sunt cel mai adesea cetateni straini si manageri de top angajati ai multinationalelor.
   APARTAMENT - BANEASA NORD
 APROAPE DE NATURA
195 
VIEWS
Tip proprietate
QUALITY
Pret
€ 88,500
Chirie lunara
€ 550
Randament
7,46%
   APARTAMENT - BANEASA NORD
 INTIM SI COCHET
595
VIEWS
Tip proprietate
QUALITY
Pret
€ 61,500
Chirie lunara
€ 400
RANDAMENT
7,80%
   APARTAMENT - PIPERA NORD
 LUMINOS SI CU PERSONALITATE
962 
VIEWS
Tip proprietate
PREMIUM
Pret
€ 190,500
Chirie lunara
€ 1500
Randament
9,45%
   APARTAMENT - PIPERA NORD
 DEPARTE DE ZGOMOTUL ORASULUI
945 
VIEWS
Tip proprietate
PREMIUM
Pret
€ 190,500
Chirie lunara
€ 1500
Randament
9,45%
   APARTAMENT - AVIATIEI NORD
 O PRIVELISTE DE VIS
976
VIEWS
Tip proprietate
PREMIUM
Pret
€ 62,000
Chirie lunara
€ 450
Randament
8,71%
   APARTAMENT - BUCURESTI CENTRU-NORD
 O BIJUTERIE
889
VIEWS
Tip proprietate
LUXURY
Pret
€ 108,000
Chirie lunara
€ 650
Randament
7,22%
   APARTAMENT - BUCURESTI CENTRU-NORD
 VECINATATI PRIETENOASE
974
VIEWS
Tip proprietate
LUXURY
Pret
€ 225,000
Chirie lunara
€ 1500
Randament
8,00%
   APARTAMENT - DOCENTILOR
 O PROPRIETATE DE VIS
974
VIEWS
Tip proprietate
LUXURY
Pret
€ 300,000
Chirie lunara
€ 2500
Randament
10,00%

concatcrapid