Previous Next

5 room Apartment for sale, Herastrau area | CP578809

PRICE: 1.500.000 EURO - VAT NOT APPLICABLE

4 BEDROOM PENTHOUSE

PROPERTY DESCRIPTION

Penthouse deosebit situat la etajele 8 si 9 ale unui bloc finalizat in 2018 in aproprierea Parcului Herastrau. Apartamentul beneficiaza de un al treilea etaj, o terasa circulabila de 130 mp. Accesul in apartament se face direct din lift.
Zona de zi cuprinde livingul, bucataria deschisa, o toaleta pentru oaspeti si o terasa de 60 mp si este bine delimitata de zona de noapte, ce se afla la un nivel inferior, unde regasim 4 dormitoare si 4 bai.
Clădirea reprezintă o declarație puternică în zonă, amestecându-se in peisajul urban al orașului și oferind o imagine atrăgătoare, cu atenție la detalii, fatada fiind luminata in timpul noptii.
Camerele mari si luminoase, amplasarea constructiei langa Parcul Herastrau, intr-o zona linistita, insa, cu o vedere panoramica fac din acest penthouse apartamentul perfect pentru o familie mare. Apartamentul beneficiaza de 3 locuri de parcare si o boxa.
Ca finisaje, se regasesc: centrala Viessmann, incalzire in pardoseala Rehau, climatizare Mitsubishi, prize Gewiss, tamplarie din aluminiu Aluprof, placi ceramice Marrazzi, obiecte sanitare Villeroy & Boch, chiuvete si cada Marmorin, parchet Berti, usi Filomuro, video interfon, lift Schindler.


PROPERTY DETAILS

CITY: BUCHAREST
COUNTY: BUCHAREST, ILFOV
AREA: Herastrau
TRANSACTION: SALE
APARTAMENT TYPE: 5 ROOMS
PARTITIONING: Detached apartment
PRICE (EURO): 1.500.000
VAT: Without VAT
USABLE AREA (square meters): 253.0
BUILT AREA (square metters): 397.59
FLOOR: 8
PARKING SPOT: YES
GARAGE: YES
BEDROOMS: 4
NUMBER OF KITCHEN: 1
BATHROOMS: 5
TERRACE: 2 - 191.0 mp
BALCONY: 2 - 13.0 mp
CONSTRUCTION STATUS : FINISHED
COMPLETION YEAR: 2017
BUILDING FLOOR NUMBER: 9


LOCATION AND CONTACT

MONICA MINCU


For Monica, Imoteca was the ideal opportunity to successfully implement the skills and abilities gained during the last 6 years of real-estate.

After being directly involved in developing activities and also marketing campaigns, Monica focused on premium residential sales.

Besides the sales knowledge, creativity and spontaneity helps her to improve and define her human to human relationships.


  Project Manager


EMAIL: monica.mincu@imoteca.ro 


PHONE: 0738 974 400    

© 2016-2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.