hello.jpg

WORKSHOP-URI IMOTECA

wrk.jpg
cand-casa.jpg
w5.jpg
Pentru mai multe detalii legate de workshop-urile pe care le sustinem, nu ezitati sa ne contactati: 021 230 44 55, office@imoteca.ro
m2.jpg

Prezentare generala a pietei rezidentiale din Romania
Market Reasearch

Piata imobiliara romaneasca evolueaza rapid, iar statisticile arata ca trendul se mentine ascendent. Cu o rata a dobanzii redusa si o economie in crestere, piata imobiliara din Romania a devenit mai robusta in ultimii ani, iar ritmul constructiilor inregistreaza o evolutie pozitiva. Contextul este incurajator pentru dezvoltatorii care doresc sa construiasca proiecte rezidentiale. De exemplu, pretul mediu de vanzare al apartamentelor a crescut cu 8.40% (8.5% ajustat cu inflatia) pana la 1045 euro (1155,98 dolari) pe metru patrat in timpul anului pana in septembrie 2016, conform cifrelor prezentate pe imobiliare.ro. Preturile caselor au crescut cu 2,45% (2,81% ajustat cu inflatia) in trimestrul al treilea al anului 2016.
 
Anul trecut (2016), piata rezidentiala din Romania a inregistrat cel mai bun an din istorie. Volumul de cladiri noi in Bucuresti si zonele adiacente a ajuns la 13000 unitati, cu 20% mai mult fata de anul anterior. Cea mai mare pondere, de aproximativ 53%, este inclusa in segmentul de piata pentru marele public, in timp ce proiectele care vizeaza clasa de mijloc au o pondere de aproape 40%.
 
Pentru materialul complet si cifrele actualizate pentru anul in curs, ne puteti contacta la numarul de telefon 021 230 44 55, email office@imoteca.ro
mk.jpg

Departamentul de marketing & research Imoteca - The residential experts

Pentru fiecare proiect rezidential din portofoliul nostru, departamentul de marketing si research Imoteca poate realiza o strategie personalizata de marketing, adaptata clientului, tipului de abordare, preturilor, locatiei etc. Folosind rețeaua noastră de furnizori, reușim să obținem cele mai bune oferte de pe piata si sa oferim campanii complete de marketing pentru clientii nostri. Obiectivul nostru de marketing este de a genera conștientizarea și fiabilitatea proiectului de care ne ocupam, precum și de a genera potențiali clienți pentru a susține planul de vânzări agreat.
 
Departamentul de marketing Imoteca poate coordona cu succes o campanie complet integrată. Clientul va fi responsabil de toate costurile de marketing. Folosind experiența și resursele noastre, putem obține rezultate de vanzari peste media din piata cu bugete foarte eficiente. Recomandarile noastre pentru dezvoltatori includ, printre altele, realizarea unor apartamente model (showroom) finisate si mobilate alaturi de materiale de marketing, randari si schite comerciale (pentru care echipa IMOTECA va asigura input si suport).
 
Printre principalele activitățile de marketing care se desfasoara cu rezultate optime sub coordonarea Imoteca, amintim:
• Poziționarea proiectului
• Identitatea vizuală (nume, logo, slogan, vizual principal, linie de comunicare verbala si vizuala, materiale necesare: bannere online, panouri publicitare, materiale tiparite, livrabile etc
• Kit de Vanzari (Brosura de prezentare/Catalog de vanzari, pliante, volante cu amprentele fiecarui tip de apartament, mape)
• Dezvoltarea site-ului web; monitorizare, instalarea si preluarea mesajelor tip live chat
• Realizarea de tururi virtuale si implementarea acestora in cadrul website-ului si in cadrul aplicatiilor mobile de tip touch screen (in biroul de vanzari si la evenimente)
• Marketing online
• Campanii online integrate (google ads, SEO, display, re-targeting)
• Social media (facebook, Instagram, vimeo, linkedin, google plus)
• Oferte pe site-uri dedicate imobiliarelor
• Marketing offline
• Promovare prin intermediul panourilor out-door
• Evenimente si targuri
 
Pentru o analiza completa a proiectului dumneavoastra si pentru elaborarea propriei strategii de marketing, ne puteti contacta la numarul de telefon 021 230 44 55, email office@imoteca.ro
IMPORTANT:Toate informatiile de pe acest website pot fi considerate corecte, dar, nu sunt garantate. Toate properietatile pot fi vandute, schimbate sau retrase fara nicio notificare prealabila. IMOTECA S.R.L crede ca toate informatiile afisate aici sunt corecte,  dar nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate legala pentru corectitudinea sau acuratetea lor.
© 2017 - 2018 Imoteca. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta