Image

Conferinte personalizate


Imoteca - The Residential Experts continua si in 2018 programele de workshop-uri si conferinte personalizate pentru companii si institutii. In cadrul etapei I am avut onoarea sa sustinem astfel de programe in cadrul IBM, Orange, Carrefour si BRD. Pentru mai multe detalii, asteptam sa ne scrieti la supporth2h@imoteca.ro

Image

Marketing si cercetare de piata


Strategia de marketing si vanzari va fi elaborata de catre specialistii Imoteca luand in considerare recomandarile clientului alaturi de indicatiile agentiei de advertising implicate in proiect. Pentru fiecare proiect rezidential din portofoliul nostru am realizat strategii personalizate, adaptate pentru: target clienti, tip de abordare, preturi, localizare, precum si pentru realitatea curenta a pietei economice si a celei imobiliare. Departamentul de analiza de piata din cadrul Imoteca realizeaza documente complexe si argumentate care s-au dovedit de un real ajutor clientilor nostri in luarea unor decizii strategice.

Pentru solicitari sau informatii suplimentare despre studii si analize de piata, ne puteti scrie la amalia.derscariu@imoteca.ro

Image

Biblioteca virtuala Imoteca


Puteti downloada cele mai recente versiuni ale brosurii Imoteca si ale revistei Collection – Fine and Country Romania

Image
Image
Image

Noutati by Imoteca


 

E-residential by IMOTECA 


IMOTECA lanseaza primul tool e-residential din Romania! Poti afla ce optiuni de achizitieai in functie de buget, ce poti inchiria, ce preturi sunt in cele mai interesante zone aleBucurestiului. Pentru feedback-ul tau nepretuit asupra variantei 1.0 beta, am pregatit si premii.Urmareste-ne pe facebook si instagram!


imoteca.ro/e-residential

Image
IMPORTANT:Toate informatiile de pe acest website pot fi considerate corecte, dar, nu sunt garantate. Toate properietatile pot fi vandute, schimbate sau retrase fara nicio notificare prealabila. IMOTECA S.R.L crede ca toate informatiile afisate aici sunt corecte,  dar nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate legala pentru corectitudinea sau acuratetea lor.
© 2017 - 2018 Imoteca. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta