Image

Tu esti eroul


În aceaste vremuri de poveste pe care le traim, clientul este eroul, iar brandul joaca rolul de mentor care ii permite eroului sa-si indeplineasca misiunea adaugand valoare unei naratiuni bine directionate. Astfel la Imoteca, preocuparea noastra principala este sa insotim clientul de-a lungul intregii sale calatorii in domeniul imobiliar. Prin implicarea noastra, suntem personajele secundare dintr-o poveste al carui erou principal este clientul si nevoia acestuia de a fi multumit de decizia luata. Suntem mentorii imobiliari care ii ajuta pe eroi sa depaseasca aceasta provocare.

Casa ta devine ACASA datorita tie! Noi suntem aici doar ca sa iti spunem povestea.

Imoteca – The Residential Experts

"Fii puternic in urmarirea scopului tau, dar bland in mijloace."

Beata Rafaela Ybarra de Vilallonga

Image

O echipa de profesionisti


Echipa Imoteca trateaza fiecare client cu respect si profesionalism. Suntem mereu alaturi de clientii nostri, nu ca intermediari, ci in calitate de consultanti si parteneri de afaceri pe termen lung. Expertiza, profesionalism, credibilitate, incredere si entuziasm sunt principalele valori in jurul carora s-a creat cea mai puternica echipa de experti rezidentiali din Romania:


Imoteca - The Residential Experts.
Vrei sa descoperi mai multe despre ce inseamna H2H in real estate?
Scrie-ne la supporth2h@imoteca.ro

Image
Image

Un model de succes


In ultimii 16 ani Imoteca - The Residential Experts a traversat toate etapele pietei imobiliare din Romania, ajungand astazi sa reprezinte un model de succes pe piata locala de real estate. In 2017, Imoteca a reusit sa isi extinda activitatea si pe piata rezidentiala din provincie, prin demararea mai multor proiecte in doua dintre cele mai mari orase din Romania: Cluj-Napoca si Constanta. Tot anul trecut, Imoteca a obtinut si lansat in premiera in tara noastra licenta Fine & Country Romania, un serviciu exclusivist destinat vanzarii proprietatilor de lux din Bucuresti si nu numai.

Imoteca isi extinde cu rapiditate si consecventa activitatea si portofoliul, ajungand in prezent la peste 50 de proiecte rezidentiale localizate in Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanta.


Clientii Imoteca


 

Image
Image
IMPORTANT:Toate informatiile de pe acest website pot fi considerate corecte, dar, nu sunt garantate. Toate properietatile pot fi vandute, schimbate sau retrase fara nicio notificare prealabila. IMOTECA S.R.L crede ca toate informatiile afisate aici sunt corecte,  dar nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate legala pentru corectitudinea sau acuratetea lor.
© 2017 - 2018 Imoteca. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta