Previous Next

TRIAMA RESIDENCE

CONTACT: VALENTINA JIPA | 0735 77 77 74 | valentina.jipa@imoteca.ro


TRIAMA ilustreaza perfect revalorificarea unei zone si reconfigurarea unei comunitati.
Tot ceea ce ne place, tot ceea ce iubim si pretuim, amintirile, lucrurile dragi, ceea ce visam si planuim, toate acestea au un loc special in inima noastra.
De aceea, TRIAMA propune o proiectie emotionala in perspectiva unei vieti noi.
Reprezentativ pentru acest proiect imobiliar este infuzia de contemporaneitate si confort. Aproape de facilitati, pe un fundal comercial in plina dezvoltare, TRIAMA reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care sunt atasati de zona si nu numai.
Puntea dintre trecutul acestui cartier si modernitatea pe care o impune standardul unei locuinte pe care ti-o poti permite in acesti ani.
Trei imobile moderne, cu peste 200 de apartamente care intrunesc standardele europene.
Triama este locul unde poate fi viitoarea ta casa.

Valentina Jipa


Valentina, este o persoană calma, foarte responsabilă, implicată în tot ceea ce face si pe care te poti baza în situații dificile. Ea, este un jucator de echipa, ancorata in realitate, cu capacitati avansate de analiza si sinteza si care face fata cu brio, oricator provocari profesionale.

Are o experienta de peste 10 ani in marketing si vanzari si s-a alaturat echipei Imoteca din dorinta permanenta de a invata si de a se dezvolta profesional.


Exclusive Projects Consultant


EMAIL: valentina.jipa@imoteca.ro


TELEFON: 0735777774  

IMPORTANT:Toate informatiile de pe acest website pot fi considerate corecte, dar, nu sunt garantate. Toate properietatile pot fi vandute, schimbate sau retrase fara nicio notificare prealabila. IMOTECA S.R.L crede ca toate informatiile afisate aici sunt corecte,  dar nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate legala pentru corectitudinea sau acuratetea lor.
© 2017 - 2018 Imoteca. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta