Previous Next

CHARLTON MANSION

  PENTRU MOMENT NU MAI SUNT APARTAMENTE DISPONIBILE  

CONTACT: Patricia Ferent| 0759 027 136 | patricia.ferent@imoteca.ro


Departe de zgomotul orasului, gaseste-ti locuinta pe care ti-o cauti aproape de kilometrul 0 al Bucurestiului. Charlton Mansion este un proiect cu 12 apartamente de 2, 3 si 4 camere cu suprafete intre 70 mp - 154 mp utili, disponibile pentru inchiriere.
Finisajele interioare fac parte din categoria premium lux, fiecare apartament fiind echipat cu centrala proprie, parchet de lemn, tamplarie de aluminiu, mobilier si electrocasnice achizitionate de la furnizori de top (Mobexpert, Siemens, Ariston etc).
Apartamentele dispun de un loc de parcare situat la subteran.
Contactati acum expertii nostri rezidentiali!

PATRICIA FERENT


Patricia Ferent are o experiență solidă de aproape 10 ani în sectorul rezidențial. Lucrul într-un mediu dinamic constituie un avantaj pentru Patricia pentru că poate să țină pasul cu un sector rezidențial în continuă schimbare. Ea este acel tip de persoană care anticipează nevoile clieniilor și care vine întotdeauna cu soluții. Înainte de a face parte din echipa Imoteca, Patricia a lansat și manageriat o platformă intergrată de servicii de închiriere, lucru care i-a adus o foarte bună înțelegere și anticipare a nevoilor clienților.


SENIOR PROJECT MANAGER


EMAIL: patricia.ferent@imoteca.ro


TELEFON: 0759 027 136

IMPORTANT:Toate informatiile de pe acest website pot fi considerate corecte, dar, nu sunt garantate. Toate properietatile pot fi vandute, schimbate sau retrase fara nicio notificare prealabila. IMOTECA S.R.L crede ca toate informatiile afisate aici sunt corecte,  dar nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate legala pentru corectitudinea sau acuratetea lor.
© 2017 - 2018 Imoteca. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta