Patricia Ferent
Sales Director
 
Patricia Ferent are o experiență solidă de aproape 10 ani în sectorul rezidențial. Lucrul într-un mediu dinamic constituie un avantaj pentru Patricia pentru că poate să țină pasul cu un sector rezidențial în continuă schimbare. Ea este acel tip de persoană care anticipează nevoile clieniilor și care vine întotdeauna cu soluții. Înainte de a face parte din echipa Imoteca, Patricia a lansat și manageriat o platformă intergrată de servicii de închiriere, lucru care i-a adus o foarte bună înțelegere și anticipare a nevoilor clienților.
Calitătile ei o recomandă ca fiind un expert în domeniul piețelor imobiliare. Patricia Ferent este expertul în piața rezidențială premium din București pe care și-l dorește orice client.
 
Puncte forte:
  • dinamism
  • intelegere a nevoilor clientilor
  • extrem de determinata pentru a genera solutii costumizate
 

Date contact
+4 0759 027 136
patricia.ferent@imoteca.ro
IMPORTANT:Toate informatiile de pe acest website pot fi considerate corecte, dar, nu sunt garantate. Toate properietatile pot fi vandute, schimbate sau retrase fara nicio notificare prealabila. IMOTECA S.R.L crede ca toate informatiile afisate aici sunt corecte,  dar nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate legala pentru corectitudinea sau acuratetea lor.
© 2017 - 2018 Imoteca. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta