Haya El Assi
Residential Consultant
 
Haya a obtinut licenta in Geologie si masterul in Stiintele Mediului la Universitatea Americana din Beirut. A lucrat mai multi ani intr-o companie privata de consultanta in domeniul mediului, la proiecte de dezvoltare finantate de Banca Mondiala, USAID si UNDP. Apoi s-a mutat in Romania in anul 2007.
Haya este cetatean libanez, traieste in Romania de 9 ani si este mama a doua fetite, locuind in cea mai exclusivista suburbie a Bucurestiului, Pipera. Este un consultant imobiliar care are cunostintele si experienta pentru a ajuta expatii pentru a se adapta intr-o maniera confortabila in noua lor casa. Nu numai ca poate gasi casa potrivita, dar poate ajuta cetatenii straini cu informatii importante despre viata de zi cu zi.
 
Haya vorbeste fluent limba engleza, franceza, romana si araba.

Date Contact
+4 0799.939.351
haya.elassi@imoteca.ro
IMPORTANT:Toate informatiile de pe acest website pot fi considerate corecte, dar, nu sunt garantate. Toate properietatile pot fi vandute, schimbate sau retrase fara nicio notificare prealabila. IMOTECA S.R.L crede ca toate informatiile afisate aici sunt corecte,  dar nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate legala pentru corectitudinea sau acuratetea lor.
© 2017 - 2018 Imoteca. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta