Iñaki Alcaine Uriarte
Financial Partner
 
Iñaki a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Universităţii Ţării Bascilor (Spania), finalizându-şi studiile cu un Master în Ştiinţe Economice şi Comerciale Internaţionale acordat de Camera de Comerţ din Bilbao şi un MBA la Universitatea din Sheffield. În anul 2007 a sosit în România după ce a lucrat în diverse sectoare din Spania şi Irlanda. Odată ajuns aici, s-a specializat în acordarea de consultanţă pentru societăţile străine care doresc să desfăşoare activităţi comerciale în România, în special pe segmentele Imobiliar şi Industrial. Datorită muncii sale susţinute şi implicarii active de care a dat dovadă, în anul 2011 el a devenit asociat GIS GROUP.
Alături de divizia de imobiliare a Grupului a contribuit la dezvoltarea a numeroase proiecte şi afaceri imobiliare.
 
Puncte forte:
  • Optimist, încrezător, experimentat în strategie şi operaţiuni
  • Leader şi team player inspirational
  • Deţine o înţelegere de neegalat a nevoilor clienţilor si este suficient de flexibil şi adaptabil pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi
Iñaki vorbeşte fluent limbile spaniolă, engleză şi română.
IMPORTANT:Toate informatiile de pe acest website pot fi considerate corecte, dar, nu sunt garantate. Toate properietatile pot fi vandute, schimbate sau retrase fara nicio notificare prealabila. IMOTECA S.R.L crede ca toate informatiile afisate aici sunt corecte,  dar nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate legala pentru corectitudinea sau acuratetea lor.
© 2017 - 2018 Imoteca. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta