Rafaela Nebreda
Owner & Managing Partner
 
Rafaela a absolvit Managementul şi Administrarea Afacerilor la Universitatea Rennes din Franţa, înainte de a-şi termina studiile la Bruxelles cu un Master în Studii Europene şi Relaţii Internaţionale.
În 2002 Rafaela a devenit Asociat GIS GROUP, iar în anul 2004 a lansat departamentul de real estate al grupului în România. Acesta a devenit rapid un punct de referinta pe piata intermedierilor si tranzactiilor imobiliare, inclusiv pentru proiecte ample rezidentiale si comerciale.
În prezent, activitatea Rafaelei este în principal axată pe consultanţă comercială strategică şi tactică pentru fonduri de investiţii şi dezvoltatori internaţionali şi locali.
 
Puncte forte:
  • Etica in munca
  • Team management foarte eficient
  • Percepţie şi cunoaştere unică a pieţei imobiliare locale
Rafaela vorbeşte fluent limbile spaniolă, română, engleză, franceză şi portugheză.
IMPORTANT:Toate informatiile de pe acest website pot fi considerate corecte, dar, nu sunt garantate. Toate properietatile pot fi vandute, schimbate sau retrase fara nicio notificare prealabila. IMOTECA S.R.L crede ca toate informatiile afisate aici sunt corecte,  dar nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate legala pentru corectitudinea sau acuratetea lor.
© 2017 - 2018 Imoteca. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta